Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 03 april 2013

Kledinginzameling Nederland: efficiënt en servicegericht

Kledinginzameling Nederland BV is een Oosterhouts familiebedrijf dat zich al decennia lang bezighoudt met de inzameling en verwerking van gebruikte kleding. Daardoor beschikt het bedrijf over een schat aan kennis en ervaring over de gehele keten.

kleding inzameling nederland.jpgKledinginzameling Nederland beschikt over een schat aan kennis en ervaring over de gehele textielketen.

Al jaren voert Kledinginzameling Nederland zijn werkzaamheden zeer efficiënt uit voor meerdere gemeenten, verenigingen, scholen en  bedrijven in Nederland. Bovendien verzorgt het bedrijf de gehele administratie en draagt zorg voor een snelle en gegarandeerde betaling van een prima prijs.

Het Oosterhouts familiebedrijf zamelt kleding in met containers en door middel van huis-aan-huis acties, waarbij het bedrijf zelf de zakken vervaardigt en verspreidt. De medewerkers zijn uiterst verantwoordelijk en veelal herintreders 55+. Bij huis-aan-huis inzamelingen werkt Kledinginzameling Nederland steevast samen met de plaatselijke medewerkers van de Sociale Werkplaats. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel.

De ingezamelde kleding wordt in Nederland gesorteerd en daarna aangeboden aan de consument in winkels en markten in Nederland, maar ook in Afrika en Oost-Europa. De onbruikbare kleding wordt verwerkt in producten als ondertapijt en poetsdoeken.

Kledinginzameling Nederland BV is VIHB-gecertificeerd onder nummer NB 511169VIHB: dat biedt de klant de zekerheid van een waarborg voor kwaliteit, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Kledinginzameling Nederland is  als eerste commerciële inzamelbedrijf ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en beschikt tevens over een adequaat kwaliteits- en milieumanagement systeem.

Meer weten over Kledinginzameling Nederland?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website