Categorie: Ketens en markten | Gepubliceerd: 02 november 2018

ReinigingsDemoDagen verhuizen naar Soest

De ReinigingsDemoDagen (RDD) verhuizen volgend jaar naar het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest.

RDD-2015-13.jpgDemonstratie is nog steeds de basis van de ReinigingsDemoDagen.
Foto: ReinigingsDemoDagen

Na de start in Rosmalen, een uitstapje naar Amsterdam en verschillende edities in Lelystad, is voor de negende editie van de vakbeurs voor de afval- en reinigingssector gekozen voor het Nationaal Militair Museum in Soest. De centrale ligging van het museum was bepalend voor de locatiekeuze. Op die manier kunnen bezoekers uit heel Nederland de RDD makkelijk bereiken. Daarnaast is de uitstraling van de locatie bijzonder fraai en dat geeft net dat beetje extra aan de beurs, laat de organisatie weten.

De laatste editie van de RDD trok in 2017 bijna 2.500 bezoekers. Twee jaar eerder wist de vakbeurs echter nog iets meer dan 3.000 bezoekers te trekken. Het aantal exposanten daalde van 92 naar 86.

De RDD, die komend jaar worden georganiseerd op 5 en 6 juni, zijn een initiatief van de leden van RAI Vereniging. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen er de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien en ervaren en met elkaar netwerken.