Colofon


Vakblad Afval! en Afval Online

De redactie van Afval! richt zich sinds 1993 op onafhankelijke informatieoverdracht voor de gehele afval- en reststoffensector, van het ontstaan tot en met de verwijdering. Afval Online bestaat sinds november 1997. Beide uitgaven richten zich op de bestuurders en managers binnen overheden en bedrijfsleven.

Uitgever

De uitgever van vakblad Afval! en Afval Online is Uitgeverij Noordhoek. Naast uitgaven voor de afvalsector, bevat het portfolio ook vakuitgaven voor de detailhandel.

Redactie

Afval Online wordt evenals vakblad Afval! en jaarboek Afval! gemaakt door een vast team van redacteuren. Lees meer over hoe u met de redactie in contact kunt komen of zelf een nieuwsitem of artikel kunt aanleveren.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking voor de redactie, administratie of afdeling marketing/verkoop, lees dan verder hoe u met deze afdelingen in contact kunt komen.


Privacy statement

Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Uitgeverij Noordhoek houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Auteursrecht

Op alle artikelen en andere informatie uit Afval! (het vakblad, jaarboek en online, evenals andere uitingen van Uitgeverij Noordhoek) rust auteursrecht. Voor het overnemen van artikelen dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Uitgeverij Noordhoek.

Disclaimer

Uit oogpunt van zorgvuldigheid is aan de informatie op deze site de grootst mogelijke aandacht besteed. Fouten zijn echter niet te voorkomen. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site.

Voorwaarden

Bestellingen en gebruik van deze site is onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Uitgeverij Noordhoek B.V.