Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 10 december 2013

Cyclus stapt over op Clear.net

Inzamelbedrijf Cyclus stapt voor de logistieke organisatie en rapportage over op de oplossing van GMT.

 

P1000716.jpgOp 6 december zette algemeen directeur van Cyclus Leendert van Bloois en GMT directeur Europe Mark Abbas hun handtekening onder het contract voor de aanschaf van Clear.net.

De keuze op GMT is gevallen na een aanbestedingstraject. Cyclus directeur Leendert van Bloois is erg enthousiast en blij om met de implementatie te kunnen starten. “Clear.net draagt bij aan een overzichtelijke logistieke planning, levert heldere rapportages en biedt onmisbare managementinformatie. Met deze krachtige managementtool krijgt Cyclus beter zicht in wat goed gaat en wat beter kan in termen van tonnages, uren, omzet, transport en opdrachten. Dit inzicht stelt Cyclus in staat snel én op de juiste manier (bij) te sturen en hierdoor nog efficiënter en effectiever te werken.” Zowel Cyclus als GMT zullen alles in het werk stellen om de implementatie bij Cyclus zo snel mogelijk door te voeren.

Mark Abbas: “Clear.net is een systeem speciaal ontwikkeld voor de afval- en milieu-industrie. In deze flexibele en gebruiksvriendelijke software komen jarenlange ervaring en ‘best practices’ in de afvalbranche samen. GMT is verheugd deze opdracht voor Cyclus uit te voeren. We helpen Cyclus graag de dienstverlening te optimaliseren voor haar opdrachtgevers en voor de inwoners in de regio Hollands-Midden.”

Meer weten over Cyclus NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen