Categorie: Innovatie en techniek | Gepubliceerd: 13 juni 2014

Meerlanden start met Mobile Order Management

Meerlanden Bedrijfsafval is als eerste afvalinzamelaar in Nederland gestart met Mobile Order Management (Mom) van GMT Europe.

Persbericht Mobile Order Management van GMT primeur voor Meerlanden 1.jpgMeerlanden Bedrijfsafval is als eerste afvalinzamelaar in Nederland gestart met Mobile Order Management (Mom) van GMT Europe.

Mom is een app waarmee de volledige administratieve afhandeling van de rolcontainerlediging van bedrijfsafvalklanten volledig geautomatiseerd is, van opdrachtverlening tot facturatie. De chauffeurs bij Meerlanden krijgen een tablet die ze in de cabine van de wagen monteren. Via de app staan ze continu in verbinding met de planners. Dit biedt veel voordelen. De werkzaamheden kunnen realtime afgestemd worden. Daarnaast worden de opdrachten op een kaart op de tablet in de cabine weergegeven en digitaal afgewerkt door de chauffeur. Hierbij kan de chauffeur zelf de meest efficiënte route bepalen. Bovendien kan de chauffeur direct een extra lediging bij een klant uitvoeren of andere afwijkingen op de oorspronkelijke opdracht aangegeven. Tenslotte kan de klant de opdracht direct op de tablet aftekenen.

Meer weten over Meerlanden NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website