Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoek
in

Er zijn 42 items gevonden.

Brightlands Polymer Days 2024

Congres over de ontwikkeling van polymeren, met onder meer aandacht voor circulariteit en bio-afbreekbaarheid.

BIR World Recycling Convention

Het internationale congres over recycling.

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Evenement voor circulaire ondernemers, die op speeddate gaan met een of meerdere mogelijke financiers. Daarnaast worden deelnemers bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen in de financiering van circulaire businessmodellen.

Food-contact recycled plastic: training webinar

Aimplas organiseert een training voor onder meer recyclingbedrijven en producenten van plastic voedselverpakkingen over het gebruik van gerecycled plastic in voedselcontactmaterialen.

A much-needed priority: Regions and cities shaping the European Green Deal 2.0

Bij dit evenement zullen experts op het gebied van de transitie naar een duurzamere samenleving aanbevelingen bespreken voor een Green Deal 2.0 die gericht is op het garanderen van rechtvaardig en inclusief welzijn binnen de grenzen van de planeet.

Flaws in the Flow

Een Engelstalige onderzoeksworkshop waarin de exportstromen van Europees textielafval en de verantwoordelijken ervoor in kaart worden gebracht.

Week van de Veiligheid 2024

De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche (StAA) organiseert de Week van de Veiligheid. Tijdens de week staat veilig en gezond werken in de afvalbranche centraal.

Webinar over regelgeving wegwerpplastic (SUP)

Tijdens dit webinar gaat Vang Buitenshuis in op wat de regelgeving rondom wegwerpplastic voor deelnemers in de praktijk betekent. Dit keer is het webinar speciaal gericht op kantoren, bedrijven en instellingen.

Safety Culture Ladder Congres

Congres waarbij organisaties kunnen leren hoe de veiligheid op de werkplek met de Safety Culture Ladder verbeterd kan worden.

NVRD Jaarcongres 2024

Het NVRD Jaarcongres 2024 wordt georganiseerd in samenwerking met Omrin.

Let's Reduce Consumer Food Waste!

Een openbaar evenement bestemd voor iedereen die actief is in de strijd tegen voedselverspilling, van landelijke en regionale overheden tot bedrijven, ngo's, universiteiten en meer. Deelnemers kunnen leren over onder meer effectief beleid, monitoring van voedselverspilling en gedragsverandering.

Nationale Milieudag 2024

De jaarlijkse Milieudag van VVM staat dit jaar in het teken van 'Samen Sterk voor Leefbaarheid'. Een gezamenlijke aanpak voor schoon water, schone lucht, vruchtbare bodems en een leefbaar klimaat.

Renewable Materials Conference 2024

Congres over hernieuwbare grondstoffen, van chemicaliën tot plastics en composieten.

A Circular Future with Plastics 2024

De jaarlijkse bijeenkomst van EuPC wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Belgische verenigingen Agoria en Essencia.

European Wind Blade Recycling Summit 2024

Congres over de recycling van windmolenwieken.

Global Resources Outlook 2024 en de relevantie voor Nederland

Hoogleraar Environmental Governance en voormalig EEA-directeur Hans Bruyninckx geeft bij het PBL een lezing over hoe een transformatie naar duurzame consumptie en productie van grondstoffen kan worden gerealiseerd.

Packaging and Packaging Waste Regulation: impact en kansen

Een bijeenkomst waar het gaat over de inhoud, gevolgen en de kansen van de EU-Verordening inzake Verpakkingen en Verpakkingsafval. Ook online te volgen.

Chemelinqs24

Tijdens Chemelinqs24 gaan de industrie en samenleving met elkaar de dialoog aan om de kloof tussen de gemeenschap en de chemische sector te overbruggen, wederzijds begrip te creëren en samen op pad te gaan naar een duurzamere toekomst.

Circular Plastics NL meetup Recycling of Food Packaging

Tijdens de bijeenkomst worden in korte presentaties de nieuwste updates en innovaties gepresenteerd op het gebied van materialen, formaten en processen voor duurzamere voedselverpakkingen.

Europese Week van de Afvalvermindering prijsuitreiking

Tijdens de ceremonie zullen de 15 finalisten van de editie 2023 van de Europese Week van de Afvalvermindering hun afvalverminderingsinitiatieven presenteren, en wordt er een winnaar gekozen.

Vorige  1   2   3  Volgende