Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 38 items gevonden.

Sorteren op  

Webinar Schaarse grondstoffen

Het Klimaatakkoord organiseert een webinar over de schaarste van grondstoffen die de energietransitie kan vertragen.

LMA Webinar Toezichthouders

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op toezichthouders.

Webinar Een schone regio - Hoe bundelen we de krachten?

Webinar van Nederland Schoon over een regionale aanpak van zwerfafval. Wethouder Jaap van Veen (gemeente Heerenveen) en wethouder Bob Bergkamp (gemeente Oldebroek) bespreken de aanpak Friesland 100% Zwerfafvalvrij.

Industry Day Ivago

Ivago zoekt een nieuwe private partner om vanaf 2024 de afvalintercommunale mee vorm te geven. Bij deze Industry Day krijgen geïnteresseerde partijen een toelichting.

Webinar 'Gemeenten: sleutelrol in de transitie naar hergebruik'

Webinar van Mission Reuse over de rol die is weggelegd voor gemeenten om onnodige wegwerpverpakkingen en afval te voorkomen.

Webinar Recycling en circulariteit in procesindustrie

Webinar van Machevo & Bulk Vereniging over de mogelijkheden voor recycling en circulariteit in de procesindustrie. Te gast zijn Kees Uppenkamp, commercial manager bij Smicon, en Wieger Droogh, CEO bij Prezero Nederland (voorheen Suez Nederland).

Telefonisch spreekuur Life-subsidie

Medio juni gaat een nieuwe ronde van het Europese subsidieprogramma Life open. Tijdens het telefonisch spreekuur beantwoorden adviseurs van RVO.nl vragen over het programma.

Inkoop duurzaam afvalcontract voor bedrijven

Online lunchlezing gericht op bedrijven uit de KWD-sector, gemeenten en andere overheden, over het afsluiten van een innovatief of duurzaam afvalcontract.

Wat betekent het EU-actieplan zero pollution voor Vlaanderen?

De Vlaamse Minaraad en Vleva organiseren een webinar over het EU-actieplan zero pollution en de betekenis daarvan voor Vlaanderen.

Improving Quality & Recycling Rates with DRS?

Evenement over de effecten van statiegeldsystemen op recycling.

LMA Webinar Schriftelijke melders

Het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) organiseert een serie webinars voor stakeholders, over de wijzigingen die uit lopende projecten voortkomen. Deze editie is gericht op toezichthouders.

Marktinformatieochtend Bedrijfsafval Leiden

Diverse gemeenten en organisaties in de regio Leiden zijn bezig met de voorbereiding op een gezamenlijke Europese aanbesteding voor de inzameling en verwerking van bedrijfsafval en vertrouwelijk papier, op basis van het Rapid Impact Contracting principe. Deze marktinformatie is bedoeld om mogelijke partners te informeren.

Webinar Reliable green claims on plastic products

Webinar van ECOS over duurzaamheidsclaims voor plastic producten.

Webinar Bioplastics

Webinar van RVO.nl en ChemistryNL met een introductie over bioplastics en ruimte voor het beantwoorden van specifieke vragen.

Verspillingsvrije week

De Verspillingsvrije week daagt consumenten en bedrijven uit om zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Er zijn diverse challenges waar mensen aan mee kunnen doen.

Empack 2021

Empack is een landelijke beurs voor de verpakkingsindustrie.

World Circular Economy Forum 2021

Internationaal congres over de circulaire economie en het herstel na de coronacrisis.

Circular Textile Days

Nieuwe beurs over circulariteit in de textielbranche.

Packaging Waste & Sustainability Forum 2021

De 27e editie van het Europese congres over verpakkingsafval.

Kunststoffen 2021

Jaarlijkse kunststoffenbeurs voor de hele keten. De fysieke editie is geannuleerd vanwege de coronapandemie, maar in plaats daarvan is er een online evenement.

  │1  2  │    Volgende