Voeg zelf een agendapunt toe.

Agenda


Zoekin

Er zijn 28 items gevonden.

Sorteren op  

Kick-off plastics in het milieu

NEN organiseert een informatiebijeenkomst over plastics in het milieu. De bijeenkomst is voor belanghebbende partijen die actief zijn op het gebied van plastics in het milieu. De deelnemers krijgen verschillende inzichten en er zijn discussie- en brainstormsessies.

De Week van de Tuinbouwreststromen en papier en textiel

Greenport West-Holland organiseert De Week van de Tuinbouwreststromen en papier en textiel, met onder meer een mini-symposium over biobased toepassingen van tuinbouwreststromen en een excursie naar Schut Papier in Heelsum.

Plastic: Design for Sustainability

Congres over het duurzaam ontwerpen van plastic producten en verpakkingen.

Symposium: De industrie maakt het circulair!

Symposium over het ontwikkelen van kennis en technologie en het opschalen naar zo veel mogelijk bedrijven van de circulaire economie. Doelgroep is ondernemers uit de maakindustrie.

European Industry & Energy Summit

TNO, FME en Industrielinqs organiseren de European Industry & Energy Summit, een congres over de rol van de procesindustrie en energiesector in het klimaat. Daarbij is er ook aandacht voor circulaire processen, zoals chemische recycling.

ISO Technical Committee 'Circular economy'

Bijeenkomst van Nen over de Nederlandse normcommissie 'Circulaire economie'.

Cleantech Tomorrow Café

Tijdens het Cleantech Tomorrow Café worden opbrengsten en resultaten van de Cleantech Tomorrow Tour gedeeld. De thema's energietransitie en circulaire economie staan centraal.

Kennisbijeenkomst 'Bestaat de perfecte verpakking?'

Kennisbijeenkomst van de NVRD en de Young Professionals over duurzaam ontwerp van verpakkingen.

International Electronics Recycling Congress 2020

Tweedaags internationaal congres over AEEA-recycling met beurs, netwerkdiner en excursie voor autoriteiten, industrie en academici.

Week van de Circulaire Economie 2020

Week georganiseerd door circulairondernemen.nl waarin bedrijven kunnen ontdekken of de circulaire economie ook iets voor hen is. Bijeenkomsten voor verschillende bedrijfstakken en specialisaties over circulaire oplossingen, ideeën businesscases.

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en partners organiseren de tweede jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie.

Sustainability Leaders Forum

Bijeenkomst over duurzaamheid in het Verenigd Koninkrijk, georganiseerd door Edie.

Circular Materials Conference

Congres voor de Noordse regio over het gebruik van circulaire materialen.

Nationaal Recycling Congres 2020

Op 18 maart is het Global Recycling Day. Ter gelegenheid hiervan organiseren FNOI (oudpapier industrie), MRF (metaalrecycling) en VHT (herwinning textiel) een Nationaal Recycling Congres. Ze vieren tevens dat het 100 jaar geleden is dat voorlopers van de organisaties zich in verenigingsverband organiseerden.

Plastics Recycling Show Europe 2020

Evenement voor de plasticrecyclingsector in Europa, om te netwerken, kennis uit te wisselen en innovatieve technologie te laten zien.

CineScience movietalk: Wasted! The story of food waste

In deze movietalk nemen ir. Toine Timmermans en Sanne Stroosnijder je mee op weg naar een Zero Waste Society. In de documentaire Wasted! zie je hoe bekende chef-koks uit allerlei voedselproducten iets moois maken en zo bijdragen aan een betrouwbaarder voedselsysteem.

AO Circulaire Economie

Op de agenda van dit algemeen overleg staat onder meer de CO2-berekening achter de importheffing.

Ifat 2020

De tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor afvalbeheer en waterbehandeling. Het is het grootste evenement op het gebied van afval in noord-west Europa.

European Chemical Recycling Conference

Conferentie van Chemical Recycling Europe over de mogelijkheden van chemische recycling. Dit is de tweede editie.

Plastic Free World Conference & Expo

Congres over industriële oplossingen voor een plasticvrije wereld.