Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 09 mei 2023

De Reinigingsdemodagen: al twintig jaar een begrip in de branche

Van vuilniswagen tot veegmachine

De Reinigingsdemodagen zijn al twintig jaar een begrip in de professionele reinigings- en afvalverwerkingsbranche. Dit jaar vinden ze plaats op 7 en 8 juni, bij Flevonice in Biddinghuizen.

Op de Reinigingsdemodagen zijn de nieuwste producten in de branche te bewonderen.

De organisatie van de Reinigingsdemodagen (RDD) ligt in handen van de RAI Vereniging, sectie RAI CarrosserieNL. Exposanten op deze vakbeurs zijn onder andere fabrikanten en leveranciers van reinigings- en afvalvoertuigen, afvalcontainers, afvalbakken, weegsystemen, veiligheidskleding en automatisering.  

Naast allerlei nieuwe ontwikkelingen die in deze branche spelen, is er aandacht voor actuele informatie in de vorm van seminars. Elektrificering, zero-emissie stadslogistiek en schone voertuigen zijn onderwerpen die op de beurs onder de aandacht komen.  

Feestelijk tintje 

Ruim tachtig standhouders presenteren zich en tonen hun nieuwste producten aan de bezoekers. De beurs wordt gehouden op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen. Dit was voorheen de ijsbaan. Over deze nu geasfalteerde banen slingert de beurs met alle wetenswaardigheden en noviteiten. Uiteraard is er volop gelegenheid om even bij te praten met vakgenoten onder het genot van een lekkere kop koffie of een hapje eten. Dit jaar is extra speciaal omdat het de tiende editie van de RDD betreft. Kleine terugblikken en een feestelijk tintje zullen daarom niet ontbreken.  

Gratis aanmelden

De toegang van de beurs is gratis, maar bezoekers moeten zich wel aanmelden via de website www.reinigingsdemodagen.nl. Na aanmelding ontvangen zij een toegangskaart en de laatste informatie. Parkeren is gratis op het terrein van Flevonice. Deze goedbezochte beurs is een buitenevenement en geeft een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine, en van winterdienst tot afvalverzamelcontainers.  


Vakblad Afval! mei 2023 (nummer 3)