Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 26 mei 2023

Geesinknorba toont innovaties op RDD

Maak kennis met de nieuwste innovaties van Geesinknorba op de Reinigingsdemodagen (RDD), op een gloednieuwe locatie in Biddinghuizen. Als toonaangevende speler op het gebied van afvalinzameling presenteert het bedrijf een Norba-achterlader met de revolutionaire GNG-Smartlift en een extra compartiment.

De GNG-Smartlift is een baanbrekende belading, die is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met een innovatief ontwerp en een gebruikersvriendelijke interface stelt de GNG-Smartlift de gebruiker in staat om de belading optimaal te bedienen en de efficiency te verbeteren. De wagen is voorzien
van een compartiment tussen cabine en laadbak waarmee een extra fractie, zoals glas, op de route kan worden meegenomen. Met deze innovatie wordt afvalinzameling nog efficiënter en duurzamer.

Maar dat is niet alles. Geesinknorba toont ook de Kiggen PTO-pers, ideaal voor de inzameling van ondergrondse containers. Met zijn krachtige prestaties en betrouwbare werking is de PTO-pers een onmisbaar instrument voor een efficiënte afvalinzameling.

Geesinknorba verkoopt daarnaast professionele reinigingsmachines van de gerenommeerde Duitse fabrikant Brock. Op de RDD is deze indrukwekkende, volledig elektrisch aangedreven machine van dichtbij te bekijken en te ontdekken.

Mis deze kans niet om deze en meer innovaties van Geesinknorba te ervaren. Bezoek de Geesinknorba-stand en ontdek hoe de geavanceerde producten en technologieën van Geesinknorba diverse bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Tot ziens op de RDD! 

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2023 (nummer 3)