Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 30 mei 2023

Uitenhage 30 jaar dé plek voor huur reinigingsvoertuig

Dit jaar bestaat Uitenhage Verhuur 30 jaar. Uitenhage is een echt familiebedrijf, dat met een klein team efficiënt inspeelt op de huurvraag en wensen van bedrijven en overheden in de reinigingsbranche.

Uitenhage streeft ernaar voertuigen in 1,5 uur bij de klant af te leveren.

Bij Uitenhage zijn maar liefst 125 wagens te huren. Voor reinigingsdoelen (vuilniswagens) zijn breed- en smalspoor vuilniswagens te huur. Het gaat om zowel wagens met splitbelading als grotere beladingssystemen (tot en met 5 kubieke meter). Daarnaast zijn er haakwagens (ook met kraan), veegvuilwagens en strooiwagens beschikbaar voor de verhuur.

De wagens zijn zowel voor één dag als voor een langere periode te huur, dit is af te stemmen op de vraag van de klant. Als een voertuig op de locatie in Wateringen is gestationeerd, streeft Uitenhage ernaar dit voertuig binnen 1,5 uur bij de klant af te leveren.

Met een 24-uurs service- en planningsdienst, plus een eigen werkplaats en een team met passie voor alles wat met voertuigen te maken heeft, onderscheidt het bedrijf zich in de markt.

Uitenhage investeert voortdurend in het wagenpark. Zo zijn er net zes nieuwe reinigingsvoertuigen van Daf (XD) met de opbouw van Geesink aangeschaft. Deze modellen zijn gebouwd naar de eisen van deze tijd en voorzien van de nieuwste technieken.

Meer weten over Uitenhage Verhuur B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2023 (nummer 3)