Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 29 juli 2008

ACTS: het systeem voor intermodaal afvalvervoer

Een ideale combinatie van de locatieflexibiliteit van de auto en de volumeflexibiliteit van het spoor: zo is het ACTS-systeem het beste te beschrijven.

filename.jpg
ACTS (Afzet Container Transport Systeem) maakt het mogelijk om op diverse plekken in Nederland onafhankelijk van kranen en reachstackers intermodaal vervoer te realiseren. ACTS treedt sinds 10 jaar ook op als railgoederenvervoerder en is inmiddels uitgegroeid tot tweede tractieleverancier in Nederland. Daarom is ACTS in staat u een oplossing bieden voor het afvaltransport naar diverse afvalverwerkingbedrijven in binnen- en buitenland.

Maatwerk
De organisatie biedt het genoemde ACTS-systeem aan met diverse soorten containers, zoals open top of pers, waarbij u natuurlijk uw eigen tractieleverancier kunt inhuren. Uiteraard kunt u ook een compleet pakket inclusief treintransport bij ACTS bestellen. ACTS is inmiddels gecertificeerd voor het Duitse en het Belgische spoorwegnet, zodat ook grensoverschrijdend transport tot de mogelijkheid behoort.

Meer informatie:
Neemt u voor meer informatie contact op met onze sales-afdeling. Deze is te bereiken op telefoonnummer 073-6270014 of via www.acts-nl.com.

Vakblad Afval! april 2008 (nummer 3)