Categorie: Ketens en markten | Gepubliceerd: 12 november 2009

Van Gansewinkel genomineerd voor TLN-prijs

TLN heeft de finalisten voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2010 bekendgemaakt. Van Gansewinkel sleepte een nominatie in de wacht: het is een van de drie kanshebbenden in de categorie 'grote transportondernemingen'.

Van Gansewinkel neemt het in de finale op tegen Penske Logistics uit Roosendaal en Koninklijke Rotra uit Doesburg. Met de Ondernemersprijs Transport en Logistiek vestigt Transport en Logistiek Nederland (TLN) de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Een finaleplaats voor de prijs is het resultaat van een uitgebreid selectieproces met als speciaal jaarthema 'klantgerichtheid'. De ondernemersprijs wordt op 21 november tijdens het jaarcongres van TLN in Central Studios in Utrecht uitgereikt door Jan Kees de Jager, staatssecretaris van Financiën, en Benard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW.
Dit jaar gaat de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners met uitzonderlijke prestaties op het vlak van voortdurende kwaliteitsverbetering én klantgerichtheid. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote transportondernemingen. De voorselectie, bestaande uit een schriftelijke rapportage en een locatiebeoordeling, heeft de afgelopen maanden plaatsgevonden.

Meer weten over Transport en Logistiek Nederland (deelmarkt Afvalstoffentransport)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website