Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 07 januari 2015

Optimaliseer de afvalinzameling

Binnen Europa staat VConsyst al meer dan twintig jaar bekend als leverancier van ondergrondse containers. In de afgelopen jaren heeft zij haar kennis en ervaring verder uitgebouwd.

Vconsyst Infographic.jpgDe oplossingen van VConsyst helpen afvalinzameling te optimaliseren en de efficiency te verhogen, zodat organisaties op meerdere vlakken winst kunnen behalen. Maak containers slim en krijg meer inzicht in het aanbiedgedrag om het inzamelproces hierop af te stemmen. Of voorzie inzamelvoertuigen van registratieapparatuur voor een optimaal beheer van het wagenpark en stimuleer daardoor goed rijgedrag bij chauffeurs. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot en meer veiligheid binnen het werkgebied.

Spookledigingen voorkomen? Pas dan minirolcontainermanagement toe en krijg meer inzicht in het aanbiedgedrag, het aantal ledigingen en het gewicht. Ook kunnen inzamelroutes worden verbeterd, voor een betere inzet van personeel en het terugdringen van voertuiguren.

Veiligheid is belangrijk; zorg dat burgers en personeel veilig gebruik kunnen maken van containers en onderhoud deze naast correctief ook preventief. Bevorder daarbij de levensduur van containers door ze te laten wassen en reinigen. Daarbij is het mogelijk de containers gelijk te keuren, ook onder auspiciën van TÜV.

Meer weten over VConsyst?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website