Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 15 juli 2015

Milon en Eerland Bouwstoffen Management bundelen krachten

Onderzoeks- en adviesbureau Milon bv neemt Eerland Bouwstoffen Management over.

Met de overname wordt de specifieke kennis van Milon bv op het gebied van de milieuhygiënische eigenschappen van bodem en bouwstoffen uitgebreid met de expertise van Eerland Bouwstoffen Management op het gebied van toepassing van (secundaire) bouw- en grondstoffen in grondwerk, wegen- en waterbouw of als toeslagmateriaal voor beton of asfalt.

Milon bv is een middelgroot onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van bodem, bouwstoffen, ruimte en milieu. Eerland Bouwstoffen Management is een begrip in de wereld van recyclingbedrijven en bouwstofproducenten en is toonaangevend op het gebied van advisering bij duurzame toepassing en hergebruik van bouw- en afvalstoffen.

Ideale overnamekandidaat

Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd was voor eigenaar en oprichter van Eerland Bouwstoffen Management Dick Eerland reden om zijn bedrijf van de hand te doen. Eerland blijft wel verbonden aan de nieuwe organisatie waarmee zijn vakkennis voor klanten gewaarborgd blijft.

“Na vele jaren met plezier mijn klanten te hebben bediend, geef ik het stokje vol vertrouwen over”, zegt Eerland. “Eerland Bouwstoffen Management heeft in Milon bv de ideale overnamekandidaat gevonden. Wij kennen elkaar al langer en werkten op projectbasis al regelmatig met elkaar samen. Met de overname is de continuïteit van de dienstverlening aan mijn klanten gewaarborgd en kan ik mij de komende periode richten op interessante projecten, zonder mij daarbij te hoeven bekommeren om een stukje bedrijfsvoering”.