Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 04 september 2020

Van Werven dingt mee naar Gelders Familiebedrijven Award

Inwoners en bedrijven van de gemeente Oldebroek hebben afval- en infrabedrijf Van Werven voorgedragen voor de Gelderse Familiebedrijven Award 2020.

Op 18 november vindt de derde jaargang van de verkiezing van 'het beste familiebedrijf van Gelderland' plaats. Van Werven is gisteren (donderdag 3 september) voorgedragen voor deze award door inwoners en bedrijven van de gemeente Oldebroek.

“In december 1945 startte Willem van Werven met zijn eenmanszaak: exact 75 jaar geleden. Hier zijn we trots op en dankbaar voor. Het is mooi dat wij precies in ons jubileumjaar in dit rijtje van prachtige Oldebroekse familiebedrijven mogen staan", reageert Wilfred van Werven, één van de drie broers in de directie van het bedrijf, op de nominatie.

Familiebedrijven op de kaart

Volgens de Oldebroekse wethouder Liesbeth Vos onderstreept de familiebedrijvenaward het belang van familiebedrijven voor de economie. “Deze verkiezing is een mooie kans om familiebedrijven in de gemeente Oldebroek op de kaart te zetten.” 

Het is de derde keer dat de verkiezing voor het beste familiebedrijf van Gelderland plaatsvindt. De verkiezing is een initiatief van het Gelders Familiebedrijven Gilde.