Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 07 december 2023

Brancheorganisatie voor opk krijgt nieuwe directeur

De leden van de brancheorganisatie voor de oudpapiersector FNOI hebben de opvolger van hun directeur Hans Koning benoemd.

Lennert Vermaat, nieuwe directeur van de FNOI.
Foto: FNOI

Lennert Vermaat volgt per 1 januari 2024 Hans Koning op als directeur van de FNOI. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van gisteren (6 december) stemden de leden van de brancheorganisatie unaniem in met zijn benoeming. Koning introduceerde Vermaat als zijn opvolger bij de FNOI-leden en heeft Vermaat zo’n drie jaar geleden voor dit doel naar de brancheorganisatie gehaald. Vorige maand maakte Koning ook al plaats voor Vermaat bij de MRF, de brancheorganisatie voor de metaalrecyclingsector.

Koning heeft de functie van directeur sinds 1997 bekleed. Hij blijft als bestuursadviseur bij de organisatie betrokken, zodat zijn kennis en ervaring behouden blijven.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering trad Marc van Gerrevink (Van Gerrevink Recycling) nieuw toe tot het FNOI-bestuur. De bestuursleden Fred Brouwers (Renewi), Joris de Caluwé (Ciparo) en Jan van Munster (Van Munster Recycling) werden herkozen voor een nieuwe bestuurstermijn van vier jaar.

Gerelateerde artikelen