Categorie: Duurzaamheid | Gepubliceerd: 22 oktober 2008

Van Kaathoven op Nutec

Het Brabantse Van Kaathoven staat op de eerste cradle-to-cradlebeurs, die in Frankfurt wordt georganiseerd.

Van Kaathoven presenteert daar het product 'KattenGemak'. Het concept, dat al enige jaren in Nederland door het bedrijf wordt gevoerd, is een huis-aan-huis-wisselservice voor kattenbakken. Er wordt gebruikgemaakt van een speciale kattenbakkorrel. De korrels hebben een langdurige actieve werking en worden gemaakt van groente-, fruit- en tuinafval afkomstig van dezelfde gezinnen en kan na gebruik weer als bodemverbeteraar dienen. In Nederland maken duizenden gezinnen gebruik van de service.
KattenGemak behoort tot de Van Kaathoven Groep, een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in herbruikbare organische reststromen. Daarbij is de focus gericht op de combinatie van gemak en duurzaamheid door inzet van innovatieve oplossingen en het opzetten van gesloten kringlopen voor een "wereld vol voedingsstoffen".
Nutec wordt van 11 tot en met 14 november gehouden in Frankfurt. Er staan verschillende Nederlandse bedrijven op deze beurs. Vanuit de afval- en recyclingwereld naast van Kaathoven ook Van Gansewinkel

Meer informatie:
De website van KattenGemak
De website van Nutec

Meer weten over Van Kaathoven Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website