Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 05 februari 2010

Van Gansewinkel wint Award klanttevredenheid

Van Gansewinkel Groep heeft de Klant Beleving Award in de categorie dienstverlening ontvangen van onderzoeksbureau Integron.

Van Gansewinkel liet daarmee Falck Nutec en IFN Finance achter haar. Met het uitreiken van de award laat Integron weten dat Van Gansewinkel het beste presteert op het gebied van klanttevredenheid. De Beleving Awards werden gisteren voor het eerst uitgereikt.
Per categorie heeft Integron gekeken naar de tevredenheidscores van haar klanten en werden de drie best presterende bedrijven en organisaties geselecteerd. Stephan van Gelder, directeur Integron: “Jaarlijks voert Integron voor meer dan vijfhonderd organisaties tevredenheidsonderzoeken uit. De organisaties die uitblinken worden door dit initiatief beloond en het spoort andere organisaties aan om hier in de toekomst ook voor te gaan strijden.”

Integron
Integron is specialist op het gebied van onderzoek naar klant, medewerker en gebruikerstevredenheid. Integron maakt organisatieprestaties meetbaar en stuurbaar met behulp van onderzoek. Het bureau is in 1993 opgericht in Rotterdam en heeft ruim veertig medewerkers.

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website