Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 23 februari 2011

Huisvuilwagens en beladingssystemen

Geesinknorba is een Nederlandse producent van huisvuilwagens en afvalpersen. Het bedrijf biedt opbouwen met laadvolume's oplopend van 5 vierkante meter tot 28 kubieke meter. Ze zijn geschikt voor het beladen van verschillende typen containers, variërend van 140 tot 5000 liter.

De huisvuilwagen kan desgewenst worden uitgerust met een gedeelde belading - een zogenaamde Split-belading - voor het snel inzamelen van 140, 240 en 360 liter huisvuilcontainers. Gaat het om de inzameling van bedrijfsafval? Geesinknorba biedt de mogelijkheid om met diverse beladingssystemen containers tot 5000 liter op te halen. Voor elke manier van afvalinzameling is een op maat gesneden oplossing om het afval snel en veilig in te zamelen.

10-Hybrid Volvo 9.jpgDe Geesinknorba Split belading, een opbouw met eigen ontwikkeld Plug-in systeem.

De beladingssystemen kenmerken zich door de unieke integratie van de systemen in de hydraulische en elektrische systemen van het totale voertuig. Hierdoor biedt Geesinknorba een zeer hoge bedrijfszekerheid en tegelijkertijd maximale veiligheid voor de medewerkers.
Wanneer het om de inzameling van verschillende fracties tegelijk gaat, heeft Geesinknorba verscheidene mogelijkheden waarbij de afvalstromen volledig gescheiden ingezameld kunnen worden. Uiteraard voorzien van de juiste beladingsystemen. Wordt het huisvuil ingezameld in ondergrondse containers? Geesinknorba Kraantrechtervoertuigen (KT) biedt hiervoor de oplossing. Uitgerust met de gewenste kraan en eventueel voorzien van een beladingssysteem: de oplossing voor het inzamelen in stedelijke gebieden.
Een huisvuilwagen zonder CO2-uitstoot? Met onze plug-in unit kan inzamelen met een elektrisch aangedreven opbouw. Deze techniek is te combineren met vrijwel alle typen opbouwen en toepasbaar op vrijwel alle chassis. Naast huisvuilwagens biedt Geesinknorba onder de naam Geesinknorba K-Serie ook een lijn aan van zelfpersende containers en stationaire persinstallaties.

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website