Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 25 juni 2014

Geesinknorba Introduceert nieuwe serie GPM Achterladers

De GPMIV is de moderne interpretatie van het premium afvalinzamelvoertuig. Dankzij de gewichtsreductie en de toepassing van één plaat hoogwaardig staal, biedt de GPMIV meer efficiëntie en productiviteit tijdens de inzameling.

DSC_0290 2.jpgArthur Hoffmann, Branchemanager Benelux voor de nieuwe GPMIV.

Arthur Hoffmann, de nieuwe Branchemanager voor de Benelux, vertelt enthousiast over de nieuwe lijn GPM achterladers: “De GPMIV biedt vele voordelen voor onze klanten. De opbouw is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van besturingssystemen.” Dit biedt de chauffeur een unieke interface voor de achterlader en andere apparatuur. Bovendien is het mogelijk om storingen vanuit de cabine of een andere locatie via GPRS of webgebaseerde software op te lossen. De nieuwe display in de cabine biedt het gemak van een geavanceerde camera, GPS en besturings-all-in-one systeem.

De GPMIV is daarnaast eenvoudig te onderhouden. Alle vitale componenten zoals oliepomp en hydrauliek zijn eenvoudig te benaderen. De GPMIV is beschikbaar in opbouwvolumes variërend van 12 tot 28 kubieke meter. Naast de standaard breedte van 2,5 meter, is er ook de smallere serie van 2,2 meter breed, om de wendbaarheid in smalle straten te verhogen. In combinatie met diverse geïntegreerde beladingssystemen biedt de GPMIV het voordeel van een korte achteroverbouw.

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website