Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 06 september 2018

VConsyst neemt Jan Kuipers Nunspeet over

Specialist in onder meer ondergrondse afvalinzameling VConsyst neemt 100 procent van de aandelen van Jan Kuipers Nunspeet over. Hiermee breidt zij haar marktaandeel binnen het publieke domein verder uit in Europa.

VConsyst - ovename Jan Kuipers Nunspeet - MvB.ER.AvD.JPGMartin van Brederode (links), Edward Rosendaal (midden) en Arjen van Dalfsen (rechts) na ondertekening van de koopovereenkomst. Foto: VConsyst

Jan Kuipers Nunspeet is actief in de productie en plaatsing van onder meer straatmeubilair, fietsparkeersystemen, bedrijfsgebouwen, modulaire bouw, bruggen en beglazingsconstructies voor daken en gevels. Het bedrijf bestaat volgend jaar 90 jaar.

Omdat algemeen directeur Martin van Brederode met pensioen gaat, was hij op zoek naar opvolging. Deze vond hij in VConsyst. Van Brederode: “Met de overname is de continuïteit van werk voor onze vijftig medewerkers gewaarborgd. VConsyst is een betrouwbare partij en ik zie nieuwe kansen en groei in werk die deze overname met zich meebrengt.”

Groeikansen

VConsyst heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen euro in metaalbewerking, afvalinzamel- en bezoekersregistratiesystemen. Met de overname zorgt VConsyst voor een versteviging en verbreding van haar positie.

De oplossingen in straatmeubilair en fietsparkeersystemen van Jan Kuipers Nunspeet wil het bedrijf nog beter en slimmer maken middels elektronica en software. Daarnaast wil ze het afzetgebied voor deze oplossingen vergroten in het buitenland, waardoor de omzet doorgroeit naar 50 miljoen euro.

Meer weten over VConsyst?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website