Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 08 januari 2020

Inashco omgedoopt tot Blue Phoenix Group

Met een nieuwe naam die zijn oorsprong vindt in de mythische Feniks die uit de as herrijst wil Inashco, inmiddels Blue Phoenix Group, haar bijdrage aan het circulair maken van de AEC-sector benadrukken.

In het afgelopen decennium is Inashco uitgegroeid tot een internationale groep bestaande uit verschillende bedrijven met verschillende namen en aandachtsgebieden. Met ruim 350 medewerkers wereldwijd vindt het bedrijf de tijd rijp om een duidelijker structuur neer te zetten om daarmee klanten en partners beter van dienst te kunnen zijn. Met ingang van 1 januari 2020 zijn de bekende handelsnamen Inashco en Ballast Phoenix komen te vervallen. De bedrijven gaan als onderdeel van Blue Phoenix Group verder als Blue Phoenix company. De Blue Phoenix Group heeft inmiddels een nieuwe website.

De Blue Phoenix divisies, die allen hun eigen regionale identiteit zullen voeren, houden zich bezig met het verwerken van ruwe bodemassen en het produceren van grondstoffen voor toepassing in de GWW-sector en betonwarenindustrie.

De metaalopwerkingsactiviteiten uit onder andere Maastricht worden ondergebracht in een aparte divisie onder de naam QR Metals ‘a Blue Phoenix company’. Die naam is een afkorting van Quality Recovered Metals en heeft vestigingen in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk.

Een introductievideo van de Blue Phoenix Group. Bron: YouTube/Blue Phoenix Group

Meer weten over Inashco BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website