Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 29 december 2020

Van Werven viert 75-jarig bestaan in het nieuwe jaar

Van Werven Infra & Recycling bestaat in december 2020 75 jaar. Normaliter reden voor het bedrijf om groots uit te pakken, maar vanwege het coronavirus zijn de feestelijkheden uitgesteld.

Elke vijf jaar viert Van Werven Infra & Recycling zijn jubileum met een open dag voor belangstellenden. Dit jaar, het jaar waarin het bedrijf officieel 75 jaar bestaat, gooit het coronavirus echter roet in het eten. De directie van het bedrijf heeft besloten van 2021 het jubileumjaar te maken en hoopt dat jaar dan ook wél af te sluiten met de traditionele open dag.

“Wat in het vat zit, verzuurt niet”, stelt Cor van Werven over de beslissing. “In 2021 gedenken we ons 75-jarig jubileum een jaar lang. Binnenkort komt een speciale jubileumwebsite online, waarop we terugblikken en vooruitkijken. We hopen in december 2021 ons jubileum alsnog te vieren met een open dag.”

Historie

Van Werven werd vlak na de oorlog opgericht door Willem van Werven, die als zzp'er begon met het verhuren van een trekker aan boeren. Met name de laatste decennia heeft het bedrijf uit Oldebroek zich flink ontwikkeld en zijn dienstenpakket uitgebreid. Het bedrijf werkt inmiddels dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling en een vruchtbare bodem. Met zijn kunststofrecycling is het een koploper in Europa.

Meer weten over Kunststof Recycling Van Werven B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website