Categorie: buitenland | Gepubliceerd: 07 januari 2021

Lammertyn.net groeit in huis-aan-huis inzameling Vlaanderen

Ortessa-dochter Lammertyn.net start per 1 april 2021 met de huis-aan-huis inzameling in de Vlaamse gemeenten Assenede, Sint-Laureins, Eeklo en Evergem.

De opdracht omvat de inzameling van gft in containers en restafval in zakken bij ruim 77 duizend inwoners (31 duizend aansluitingen). Als onderaannemer gaat het bedrijf bovendien restafval inzamelen bij de gemeenten Pinte, Nazareth en Merelbeke voor ruim 62 duizend inwoners (24 duizend aansluitingen).

“Voor Lammertyn.net betekent de gunning een mooie groei in marktaandeel van de huis-aan-huis inzameling bij particulieren”, aldus Koen Lammertyn, oprichter en directeur. “Door focus hebben we hebben de afgelopen drie jaar bijna een verdubbeling van het aantal aansluitingen aan onze portefeuille mogen toevoegen. Een groot compliment voor de enorme inspanningen van onze medewerkers.”

Groei in materieel en mensen

Het wagenpark wordt uitgebreid met acht persvuilniswagens waarmee er een dagelijkse vloot van dertig perswagens in Vlaanderen op de weg zit. Het ligt in de planning om een standplaats in de regio van Gent op te richten en van daaruit het project aan te sturen.

Voor de werkgelegenheid, in de omgeving van de eerder genoemde gemeenten, is de opdracht een mooie opsteker. Voor dit project is Lammertyn.net op zoek naar 25 nieuwe medewerkers waaronder chauffeurs, beladers en een sitemanager. De werving gaat per direct van start.

Ortessa

Lammertyn.net is een dochteronderneming van Ortessa, een afvalbedrijf dat vanuit België en Nederland gestaag aan haar positie in de afvalmarkt werkt. Naast Lammertyn.net vallen ook Rondo, van Kaathoven, Valor Compostering en veyzle onder de groep.

Meer weten over Van Kaathoven Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen