Categorie: Diversen | Gepubliceerd: 06 februari 2007

Geesink levert elf mini-afvalpersen aan TCN Arnhem

Onlangs overhandigde Geesink Norba Group elf EC Compact containers aan TCN BusinessPark Arnhem.

De afvalpersen staan verspreid over het BusinessPark in Arnhem en worden ingezet voor de inzameling van restafval, papier en karton. De opdracht is aangedragen door afvaldienstverlener Van Gansewinkel die de inzameling zal verzorgen.
De afvalpersen bieden het grote voordeel dat er minder vaak een vuilniswagen nodig is om de containers te ledigen. Terwijl een gewone container snel vol is, kan de EC Compact het afval tot wel 1/6 van het oorspronkelijke volume verdichten. Bovendien hoeft het personeel de zware containers niet handmatig te verplaatsen. Middels de elektrische aandrijving kan de container tot wel 500 meter eenvoudig verplaatst worden. De container kan door een vuilniswagen met eurocontainer belading geledigd worden, zodat Van Gansewinkel niet extra hoeft te investeren in extra voorzieningen of specifieke wagens.
De EC Compact is standaard voorzien van het SmartPakTM controle systeem. Met de chip-key kunnen alleen bevoegde gebruikers de machine bedienen. Daarnaast geeft een display de beladingsgraad van de container en eventuele storingen aan, waardoor er pro-actief gereageerd kan worden. De status van de afvalpers is ook online te bekijken. Van Gansewinkel ontvangt automatisch een e-mail of sms met een bijna-volmelding, zodat de containers niet onnodig geledigd worden.
Dit alles maakt EC Compact tot een kostenbesparend en ergonomisch alternatief voor de traditionele 4-wiel containers.

Meer weten over Geesinknorba?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website