Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 18 februari 2011

Goede 'beleving' Shanks en Van Gansewinkel

Integron, specialist op het gebied van onderzoek naar klant, medewerker en gebruikerstevredenheid, heeft voor het tweede jaar op rij de Beleving Awards uitgereikt.

Alle klanten van Integron die in 2010 een tevredenheidsonderzoek uitvoerden met Integron maakten kans op een nominatie. Per categorie heeft Integron gekeken naar de tevredenheidsscores en de drie best presterende organisaties geselecteerd. Het aantal categorieën is dit jaar gestegen van vijf naar twaalf. Dit leidde onder meer tot de volgende resultaten:
Van Gansewinkel was net als vorig jaar de best presenterende organisatie op het gebied van klantbeleving in de categorie professionele dienstverlening. De best presenterende organisatie op het gebied van medewerkerbeleving in de categorie meest aanbevolen door medewerkers (minder dan 250 medewerkers) was Shanks Nederland. Shanksdochter Icova sleepte deze award binnen in de categorie voor organisaties met meer dan 250 medewerkers. De organisatie met de beste resultaten op het gebied van klantbeleving in de categorie overheid en non-profit was de Gemeentewerken Rotterdam.logo-beleving-medewerker-up.gif
 
Overige winnaars waren Coca Cola Cooler Services, Nutrifeed, Hypertherm, de gemeente Oisterwijk, CZ, Kirkman Company, ANWB en de provincie Noord-Brabant. De Beleving Awards zijn gisteravond in The Hospitality Club in Rotterdam uitgereikt aan de winnaars.

Gerelateerde artikelen