Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 22 augustus 2017

Van Kaathoven zegt steun toe aan WasteWorld

Afvalbedrijf Van Kaathoven is zo enthousiast over de plannen voor infotainmentpark WasteWorld dat het een cheque heeft uitgeschreven voor de stichting die het park wil realiseren.

De Stichting WasteWorld wil het themapark geweid aan afval realiseren op het voormalig MOB-complex in Tilburg. De drie peilers van het park: fun, educatie en innovatie. Consumenten moeten er meer kunnen leren over afval, maar het park moet ook een ontmoetingsplek voor bedrijven worden die duurzaamheid en de circulaire economie hoog in het vaandel hebben staan, zo blijkt uit een ambitiedocument dat de stichting eind vorig jaar al publiek maakte.

Rob van Gansewinkel van Van Kaathoven Nederland gelooft in het concept. “Wij zien dat bij het publiek thema’s zoals duurzaamheid en circulaire economie steeds zwaarder gaan wegen. Het infotainmentpark WasteWorld maakt deze thema’s op een avontuurlijke, educatieve én eerlijke manier tastbaar voor jong en oud. Omdat wij graag zien dat dit unieke attractiepark gerealiseerd gaat worden, dragen wij daar financieel en met onze kennis aan bij.”

Van Kaathoven heeft een cheque uitgeschreven voor een bedrag van 10.000 euro.

Meer weten over Van Kaathoven Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen