Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 10 juli 2019

BRBS Recycling start zoektocht naar nieuwe directeur

De Nederlandse branchevereniging van recyclingbedrijven van bouw- en sloopafval en bedrijfsafval is op zoek naar een nieuwe directeur/secretaris die communicatief sterk, praktisch ingesteld en dienstbaar is.

De directeur/secretaris moet bij BRBS Recycling leiding geven aan een klein ervaren team van drie à vier personen. Behalve affiniteit met de afvalbranche moet hij of zij kennis van de afvalwet- en regelgeving hebben of deze zich snel eigen kunnen maken. Verder moet de nieuwe man of vrouw in staat zijn netwerken op te bouwen, zelfstandig, initiërend en met overtuigingskracht kunnen opereren en uiteraard gevoel hebben voor politieke en ambtelijke verhoudingen. Dat blijkt uit de vacaturetekst voor een nieuwe directeur/secretaris die de branchevereniging gisteren heeft gepubliceerd. Kandidaten voor de functie kunnen zich tot 30 augustus melden voor de functie.

BRBS Recycling is op zoek naar een nieuwe directeur nadat Peter Fraanje eind maart dit jaar de vereniging na tien maanden dienst al verliet. Over de reden van het vertrek is officieel nooit gecommuniceerd. De vereniging liet destijds alleen weten dat het bestuur heeft besloten het jaarcontract van de directeur niet te verlengen. Voor Fraanje zwaaide Max de Vries 15 jaar de scepter bij de branchevereniging.

Op dit moment neemt Damy Story de honeurs waar als interim directeur. Story is al zo’n 30 jaar in de afvalwereld actief, onder andere bij Smink en Shanks. Ook zat hij jaren in het bestuur van BRBS Recycling.

Meer weten over BRBS Recycling?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website