Categorie: communicatie | Gepubliceerd: 15 januari 2021

VA en NVRD promoten Week van de AfvalHelden

De Vereniging Afvalbedrijven (VA) en NVRD roepen organisaties op de mannen en de vrouwen in de afvalbranche van 1 tot en met 7 maart in het zonnetje te zetten tijdens de Week van de AfvalHelden.

Campagnebeeld van de Week van de Afvalheden.

Wat de VA betreft is tijdens de coronapandemie extra duidelijk geworden hoe belangrijk de afvalbranche is voor het functioneren van de maatschappij. Een sleutelpositie hierin is wat de vereniging betreft weggelegd voor alle mannen en vrouwen die het werk dagelijks in de praktijk uitvoeren. Zij verdienen het om niet alleen in tijden van crisis, maar áltijd waardering en trots te ervaren.

Op de website van de Week van de AfvalHelden is een toolbox te vinden voor organisaties die iets voor de helden uit de afvalsector willen doen. Zo zijn er kleurplaten te downloaden die verspreid kunnen worden in het inzamelgebied. Inwoners kunnen vervolgens hun waardering voor de helden tonen door deze kleurplaat voor het raam te hangen. De NVRD roept haar achterban verder op om op 3 maart een ontbijt-to-go voor medewerkers te regelen.

De Week van de AfvalHelden wordt georganiseerd door de VA, de NVRD en O&O Fonds GEO.

Meer weten over NVRD, Nederlandse Vereniging voor afval- en reinigingsmanagement?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Vereniging Afvalbedrijven?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen