Geesinknorba

 

Geesinknorba toont toekomst van schone afvalinzameling

Op de internationale vakbeurs voor water-, afval- en grondstoffenbeheer Ifat pakt de Geesinknorba Group groots uit. Er is dan ook een hoop interessant nieuws vanuit Emmeloord. Sinds de komst van de nieuwe eigenaar zijn er bijzondere innovaties op het gebied waterstof en volledig elektrische- en hybride aandrijving.

Geesinknorba innoveert met elektrische huisvuilwagen

GeesinkNorba is sinds 2001 bezig met de ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen voor een optimaal afvalmanagement. Deze inspanningen worden beloond. Zo heeft GeesinkNorba onlangs, samen met Emoss uit Oosterhout, een 100 procent elektrisch aangedreven en zeer efficiënte huisvuilwagen gelanceerd.

Klok Containers neemt nieuwe voertuigen in gebruik

Ter vervanging en verduurzaming van het bestaande wagenpark heeft Klok Containers onlangs twee nieuwe inzamelvoertuigen voor bedrijfsafval in gebruik genomen.

Geesinknorba innoveert met nieuwe lijn achterladers

Geesinknorba bestaat dit jaar 140 jaar. In deze jaren heeft het bedrijf een belangrijke rol gespeeld bij de innovatie van een efficiënte en veilige afvalinzameling en -verwerking. Een recente innovatie is GPM IV, een nieuwe lijn achterladers die het bedrijf in samenspraak met zijn klanten ontwikkelde.

Geesinknorba produceert recordaantal achterladers

De vraag naar achterladers van Geesinknorba is in Europa de afgelopen maanden toegenomen.

Nieuwe CEO voor Geesinknorba

Per 1 oktober is Gunther H. Wertheim aangesteld als CEO van Geesinknorba.

Geesinknorba Introduceert nieuwe serie GPM Achterladers

De GPMIV is de moderne interpretatie van het premium afvalinzamelvoertuig. Dankzij de gewichtsreductie en de toepassing van één plaat hoogwaardig staal, biedt de GPMIV meer efficiëntie en productiviteit tijdens de inzameling.

Nederlandse bedrijven naar Colombia

Nederlandse bedrijven in de afval(-water)sector gaan zich positioneren op de Colombiaanse markt.

Geesinknorba innoveert met technologie

De afgelopen periode hebben de vernieuwingen bij Geesinknorba zich in rap tempo opgevolgd. De samenwerking met het Australische MacDonald Johnston biedt innovatieve zijladeroplossingen voor de Europese markt. Op het gebied van hybride technologie deed de lithium-ion-batterij haar entree. Een milieuverbetering die deze wagens ook nog eens economisch interessanter maakt. De nieuwe kraan voor ondergrondse containers ten slotte biedt meer capaciteit en flexibiliteit.

Geesinknorba vervangt voertuigen Shanks VK

Geesinknorba heeft in Groot-Brittannië een vijfjarig contract met Shanks binnengehaald voor het leveren van vuilniswagens in het kader van een vervangingsprogramma.

Voor elke inzameling een passende oplossing

Geesinknorba is de producent voor afvalinzamelsystemen. Als leidend producent van vuilniswagens, zelfpersende containers en stationaire persen, staat zij garant voor innovatieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. De uitgebreide after-salesorganisatie ontzorgt klanten in hun dagelijkse operationele werkzaamheden.

Geesinknorba betrekt nieuw pand met Hydromade

Geesinknorba verhuist haar service-activiteiten in Amsterdam van de Bolstoen naar een nieuwe locatie op de Theemsweg.

Kiggen: veertig jaar ervaring in perscontainers

Zamel het afval efficiënter en arbo-verantwoord in met Kiggen afvalpersen. Voor licht tot zwaar gebruik met veel slimme voordelen.

Geesinknorba weer actief in België

Na een afwezigheid van bijna tien jaar is Geesinknorba teruggekeerd op de Belgische markt.

Grote order voor Geesinknorba van Sita

Geesinknorba levert nieuwe huisvuilwagens aan afvalverwerker Sita.

Geesinknorba ontvangt Iso 14001 certificaat

Geesinknorba heeft voor de Plant & Corporate vestigingen het officiële Iso 14001 certificaat ontvangen.

Huisvuilwagens en beladingssystemen

Geesinknorba is een Nederlandse producent van huisvuilwagens en afvalpersen. Het bedrijf biedt opbouwen met laadvolume's oplopend van 5 vierkante meter tot 28 kubieke meter. Ze zijn geschikt voor het beladen van verschillende typen containers, variërend van 140 tot 5000 liter.

Geesinknorba schakelt met u mee

Geesinknorba heeft een eigen Research & Development-afdeling die trends en ontwikkelingen in de markt onderzoekt. Door de R&D-bril zien we dan nieuwe producten opdoemen, omdat we de wensen van onze klanten kennen.

Theo Lemmen aan de slag bij Geesinknorba

Geesinknorba, fabrikant en leverancier op het gebied van voertuigen voor afvalinzameling, heeft Theo Lemmen benoemd tot nieuwe CEO. Harry van Montfort volgt de voormalige Dar-directeur (tijdelijk) op.

Kort maar krachtig

Door het aanpassen van de achterlader en de vulopening verder naar voren te plaatsen heeft Geesinknorba ervoor gezorgd dat de achteroverbouw korter is geworden.

Intelligente functies

Elke pers van Kiggen is gebouwd met het oog op datgene wat het hardst nodig is: betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Geesink Norba Groep: betrouwbare achterladers

Geesink Norba Groep, een toonaangevende fabrikant van afvalopbouwen en -persen in Europa, toont Geesink en Value Pak achterladers op de IFAT show in München.

Geesink introduceert nieuwe, geïntegreerde splitbelading

Geesink Norba Group heeft een nieuwe, geïntegreerde splitbelading ontwikkeld.

Geesink Norba levert afvalopbouwen aan Clean Mat

Clean Mat Trucks, verhuurder van reinigingsvoertuigen, breidt zijn internationale vloot uit met 25 nieuwe Geesink GPM III afvalinzamelvoertuigen.

Geesink levert elf mini-afvalpersen aan TCN Arnhem

Onlangs overhandigde Geesink Norba Group elf EC Compact containers aan TCN BusinessPark Arnhem.

Eerste DAF Euro 5 afvalwagen voor Van Gansewinkel

De sleutels van de eerste DAF FAG CF75.250 afvalwagen in Euro-5 uitvoering zijn deze zomer overhandigd aan de Van Gansewinkel Groep.

Geesink Norba heeft de bakens verzet

Geesink is een bekende naam in reinigingsland. Ooit heette elke vuilniswagen 'een Geesink' te zijn en liep het bedrijf voorop in het toepassen van technische vindingen. Maar tijden veranderen en Geesink is meeveranderd. Directeur van de Benelux-vestiging, Dirk IJfs, kijkt terug en vooral vooruit.

Geesink Norba introduceert multifunctionele GEC/Split belader

Geesink Norba Group heeft een nieuwe geïntegreerde belading ontworpen, de GEC/Split. De geavanceerde belading is een combinatie van de GEC 2510 met GCB Split belading.

Verkoop en service Geesink naar nieuwe locatie in Emmeloord

Sinds september 2004 is de verkoop en service Benelux van de Geesink Norba Groep naar een andere locatie in Emmeloord verhuisd. De nieuwe plek biedt voldoende ruimte (1500 m2) om aan achttien verschillende vuilnisauto's en/of persen gelijktijdig te kunnen werken.

TFC gaat Geesink Norba's onderhouden

Truck Fleet Control (TFC) heeft een contract afgesloten met Geesink voor de serviceactiviteiten, zowel de opbouw als het chassis.

Van Gansewinkel sluit raamcontract met Geesink

Van Gansewinkel gaat de komende drie jaar Geesink GPM III achterladers afnemen die speciaal in een samenwerkingsproject zijn ontwikkeld.

Op afstand bestuurbare minipersconatiners voor Media Park

Op het Media Park in Hilversum zijn 13 op afstand bestuurbare mini-afvalpersen in gebruik genomen.

Geesink centraliseert service in Emmeloord

De Geesink Norba Group heeft de verkoop en service ondersteuning voor klanten in Nederland, België en Luxemburg gecentraliseerd in Emmeloord.

Eerste GPM III rolt van de band

Het eerste voertuig uit de nieuwe generatie achterladers van Geesink is op 15 april overgedragen aan Clean Mat. Met deze GPM III wordt afscheid genomen van de GPM II die twintig jaar geleden werd geïntroduceerd. De nieuwe productlijn vormt een keerpunt zowel voor de organisatie als de productie bij Geesink.

Nieuwe zelfpersende container in compacte vorm

Geesink heeft een radiografisch bestuurbare zelfpersende container ontwikkeld die slechts de ruimte inneemt van een 4m3 vierwielcontainer.

Geesink wint de Metopia Awards

De Geesink Norba Group heeft samen met een regionale school de Flevopoort en drie andere bedrijven, de eerste prijs van 60.000 euro gewonnen in de Metopia Awards.

Geesink Introduceert Nieuwe Generatie GPM Achterladers

De Geesink Norba Groep, Europa's grootste fabrikant van afvalinzamelingsvoertuigen, heeft een nieuwe generatie GPM achterladers ontwikkeld.

Geesink levert hybride voertuigen aan Zweden

Renova AB uit Zweden zal 14 Norba Hybrid Trucks aan hun bestaande wagenpark toevoegen voor de afvalinzameling in Gothenburg.

Geesink verhuist service centrum Emmeloord

Met speciale aanbiedingen viert Geesink de verhuizing van het Service Centrum in Emmeloord.